The story

the link to …

Fotografie, art direction, (corporate) fashion

Over Peter

Peter van Geest heeft met name in de Corporate Fashion zijn sporen verdiend en blinkt vooral uit in het onderhouden van een goede relatie met zijn opdrachtgevers. Hij brengt graag zijn jarenlange kennis op dit vakgebied over om tot een eindresultaat te komen waar alle partijen zich goed bij voelen.

In zijn fotografie is zijn aanpak niet anders. Hij zorgt voor een aangename sfeer op de set en schept daarmee de mogelijkheid voor het perfecte beeld. Als fotograaf is Peter hoofdzakelijk autodidact maar door zijn jarenlange ervaring heeft hij hiermee een gedegen kennis opgedaan die hij nog verder wil ontwikkelen aan de Fotovakschool.

Peter wil graag een opdrachtgever nog net even een stukje extra bieden.

Door de jarenlange contacten in zowel de Corporate Fashion als de fotografie beschikt Peter over een zeer uitgebreid netwerk voor een project. Zowel de juiste modellen, styliste, visagiste, videograaf als ook de locatie, het concept, styling en beeldbewerking kunnen met een gerust hart aan hem overgelaten worden. Het samenbrengen van alle verschillende onderdelen om een project in zijn geheel te laten slagen zijn hem op het lijf geschreven.